#StopElComerçAmbElsAssentaments

La UE s’oposa a l’annexió i considera els assentaments il·legals als territoris ocupats com un obstacle per a la pau i l’estabilitat internacionals. Però tot i que els assentaments il·legals constitueixen un crim de guerra, la UE permet el comerç amb ells. Aquest comerç permet obtenir beneficis de l’annexió i contribueix a l’expansió dels assentaments il·legals arreu del món. Demanem una llei de la UE que acabi d’una vegada per totes amb el comerç amb assentaments il·legals. Aquesta llei s’aplicarà als territoris ocupats a qualsevol lloc, entre ells el Territori Ocupat Palestí i els assentaments il·legals d’Israel. La llei també enviarà un senyal potent a tot el món que la UE ja no recompensarà l’agressió territorial amb comerç i beneficis.

Firma la petició a continuació per una llei històrica que aturi els assentaments il·legals!

#StopTradeWithSettlements
#StopTradeWithSettlements

FIRMA LA INICIATIVA AQUI

Check out the informative video of our webinar with Michael Lynk, Clare Daly, Tom Moerenhout and Ann Kdair, held on 21 May 2020..

Coalició de suport

Som una àmplia aliança d’ONG, moviments de base, sindicats i polítiques que ens unim  que contra els beneficis de l’annexió i l’ocupació per protegir els drets humans, el comerç just, la justícia social i ambiental i la pau i l’estabilitat internacionals. Consulteu totes les organitzacions de la coalició de la societat civil aquí.