#StopHandelMetNederzettingen

De Europese Unie verzet zich tegen annexatie en beschouwt nederzettingen in bezette gebieden als een belemmering voor de internationale vrede en stabiliteit. Hoewel illegale nederzettingen een oorlogsmisdaad zijn, staat de EU handel met hen toe. Deze handel profiteert van de annexatie en draagt bij tot de uitbreiding van illegale nederzettingen over de hele wereld. Wij vragen om een EU-wet die voor eens en voor altijd een einde maakt aan de handel met illegale nederzettingen. Deze wet zal van toepassing zijn op bezette gebieden wereldwijd, met inbegrip van illegale Israëlische nederzettingen in bezet Palestijns gebied. Het zal ook een sterk signaal aan de wereld zijn dat de EU territoriale agressie niet langer zal belonen met handel en winst.

Teken de petitie hieronder voor een historische wet om een einde te maken aan de handel met illegale nederzettingen!

#StopTradeWithSettlements
#StopTradeWithSettlements

TEKEN HET INITIATIEF HIER

Check out the informative video of our webinar with Michael Lynk, Clare Daly, Tom Moerenhout and Ann Kdair, held on 21 May 2020..

Ondersteunende organisaties

Wij zijn een brede alliantie van NGO’s, bewegingen en vakbonden die zich verenigen tegen annexatie en bezetting en voor de bescherming van de mensenrechten, eerlijke handel, sociale- en milieurechtvaardigheid, en internationale vrede en stabiliteit. Hier vindt u de lijst van alle ondertekenende organisaties.